Meteorologii Accuweather au modificat prognoza | VREMEA se schimbă radical din 27 mai în Bucureşti! Când vine canicula

Meteorologii Accuweather au modificat prognoza | VREMEA se schimbă radical din 27 mai în Bucureşti! Când vine canicula

Se va modifica prognoza pentru Bucureşti. Astfel, în Capitală, după ce în ultimele zile s-au înregistrat temperaturi destul de ridicate, valorile termice vor scădea semnificativ.

Mai mult decât atât, vremea se schimbă radical începând de luni, în Bucureşti urmând să fie aşteptate ploi. De asemenea, după episodul de ploi şi vreme mai puţin caldă, temperaturile vor urca vertiginos, săptămâna viitoare sunt aşteptate temperaturi uriaşe în Capitală, mai ales pentru începutul lunii iunie.
Aşadar, potrivit meteorologilor Accuweather, săptămâna viitoare în Bucureşti, temperaturile vor trece de pragul de caniculă, ajungând chiar şi la 36 de grade!
Vremea devine instabilă în toată ţara.


Luni, apar norii şi precipitaţiile, începând cu partea de Est şi Sud-Est. Temperaturile vor fi în jur de 20 de grade Celsius în Dobrogea, iar procesul de răcire a vremii va continua marţi, când vremea va fi instabilă în Sudul, Centrul şi în Estul ţării, unde temperaturile vor fi mai scăzute, până la cel mult 21 de grade Celsius.

Miercuri, vremea devine instabilă în toată ţara, cu averse torenţiale. Spre finalul săptămânii, tendinţa este de încălzire. De vineri, temperaturile vor atinge 30 de grade Celsius în partea de Sud-Est, iar la începutul lunii iunie, pe 1 şi 2 iunie, vremea va fi chiar deosebit de caldă, cu temperaturi ce vor depăşi 31 de grade Celsius în Sud-Estul ţării, dar vor fi fenomene de instabilitate atmosferică în partea de Nord-Vest şi în zona centrală.

Afla mai multe desprevrememeteo
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt