Marius Şumudică nu mai este antrenorul echipei Gaziantep FK

Marius Şumudică nu mai este antrenorul echipei Gaziantep FK

 

Marius Şumudică nu mai este antrenorul echipei Gaziantep FK, a anunţat, miercuri, clubul turc, citat de Primasport.ro.

”Consiliul de Administraţie al Clubului de Fotbal Gaziantep s-a întâlnit cu directorul tehnic Marius Şumudică pentru a discuta aspecte legate de ordinea de zi. 

Ca urmare a schimbului reciproc de idei, Marius Sumudică şi-a prezentat opinia că o schimbare este mai bună pentru echipă datorită dragostei şi respectului său pentru clubul şi oraşul nostru, iar în această direcţie, consiliul nostru de administraţie a ajuns la un consens. 

Dorim să-i mulţumim directorului tehnic Marius Şumudică şi echipei sale valoroase pentru contribuţia lor şi îi dorim succes în următoarea parte a carierei sale”, a anunţat clubul turc.

Marius Şumudică preluase echipa în septembrie 2023.

Gaziantep a pierdut pe terenul celor de la Antalyaspor, scor 1-0, iar această înfrângere ar putea fi decisivă în ceea ce priveşte viitorul lui Marius Şumudică pe banca turcilor. Unicul gol al meciului a fost marcat de Larsson, în minutul 40.

Alexandru Maxim şi Niţă au fost integralişti, iar Sorescu a intrat în minutul 64. Gaziantep are doar o victorie în ultimele 11 meciuri din campionat şi se află pe poziţia 18 în Superlig, la un singur punct de echipele din afara zonei retrogradabile.

După ce publicaţia Gazispor îl anunţase pe Marius Şumudică demis de la Gaziantep, aceştia au revenit şi au informat că tehnicianul român va rămâne la Gaziantep. 

Conform presei din Turcia, trei jucători experimentaţi de la Gaziantep au mers la preşedintele clubului, cu rugămintea de a-l păstra pe tehnician. Este vorba despre: Alexandru Maxim (33 de ani), Florin Niţă (36) şi căpitanul Papy Djilobodji (35).

Acum, Şumudică a vorbit despre informaţia apărută în publicaţia Gazispor.

”Iar m-aţi demis?! N-am pomenit aşa ceva! Nu ştiu de unde apar astfel de declaraţii de la mine, când eu nu am vorbit despre aşa ceva. Mi se pare aiurea să apară astfel de informaţii şi eu să stau să dezmint, zău!

Nu zic, se poate întâmpla orice, dar eu nu am anunţat că plec de la Gaziantep, nici nu am apucat să discut cu conducerea. Acum am aterizat”, a declarat Marius Şumudică, conform Digisport..

 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt