Marius Horia Ţuţuianu: O nouă minciună marca PNL e aruncată ìn spaţiul public

Marius Horia Ţuţuianu: O nouă minciună marca PNL e aruncată ìn spaţiul public

Marius Horia Ţuţuianu, deputat PSD, îi acuză pe liberali că au lansat o nouă minciună în spaţiul public.

”Florin Roman, încă ameţit după bătaia încasată de la fostul coleg de partid, derapează din nou:“Proiect depus în 2019, blocat la Comisia Juridică.”

Măi Florine, ţi-ai băgat integritatea în sertar şi ai pierdut cheia? Dar de ce nu l-ai trecut in 2019? Dar în 2020? Dar până în noiembrie 2021? Să-ţi aduc eu aminte că decembrie 2020-noiembrie 2021 era preşedinte al Comisiei un membru USR, da, USR ul partenerul vostru? De ce nu l-aţi trecut atunci? Aa, aveai o carieră politică şi nu era campanie.

Ia mai verificā puţin şi Comisia pentru industrii, sau lipsa raportului lor ai trecut-o la piua, nu se pune? Sunt membru al Comisiei Juridice şi colegul tău în Comisia de Buget-Finanţe. O dată nu mi-ai spus nimic de vreun proiect. Nu de ăsta, de niciunul!!

Asta e faţa adevărată a PNL-ului. În loc să se concentreze pe soluţii reale pentru problemele oamenilor, ei îşi investesc toată energia în campanii murdare, pline de dezinformare. Disperarea lor transpare din fiecare declaraţie falsă şi din fiecare tentativă de a deturna atenţia publicului de la eşecurile evidente ale guvernării lor. Aceasta nu este politică, este o trădare cinică a încrederii publice!”, a declarat Ţuţuianu pe Facebook.

Afla mai multe despremarius horia ţuţuianupsd
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt