Marinarul care şi-a ucis colegul a fost prins

Marinarul care şi-a ucis colegul a fost prins

Marinarul ucrainean, în vârstă de 32 de ani, acuzat că şi-a ucis un coleg de echipaj, în Portul Brăila, a fost prins. Bărbatul a fost găsit de poliţiştii de la Serviciul Investigaţii Criminale Iaşi. Individul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Acum, pe lângă acuzaţia de omor, el este acuzat şi de trecere ilegală a frontierei.

După trei zile de căutări autorităţile au reuşit să îl prindă pe ucraineanul care şi-a ucis un conaţional pe o navă aflată în portul Brăila. Imediat după ce a comis crima, bărbatul a fugit în Galaţi, pe unde a încercat să treacă graniţa spre Republica Moldova. Nu a reuşit, aşa că a plecat la Iaşi, pe unde voia să treacă din nou graniţa. A fost prins, însă, în oraş de poliţişti.

Anchetatorii au refăcut firul crimei. Cercetările au arătat faptul că atacul a fost unul extrem de violent. Criminalul a încercat să ascundă cadavrul.

La audieri, bărbatul le-a povestit poliţiştilor că împreună cu victima ar fi băut mai multe pahare cu alcool şi ,la un moment dat, au început să se certe din cauza unei sume de bani. Individul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt