Marinar dispărut de la bordul unui şlep în portul Calafat, căutat de scafandri

Marinar dispărut de la bordul unui şlep în portul Calafat, căutat de scafandri

Un marinar care a dispărut, sâmbătă, de la bordul unui şlep aflat în portul Calafat, este căutat de scafandri în apele Dunării.

"Poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Transporturi Navale Calafat au fost sesizaţi (...) cu privire la faptul că un bărbat de 54 de ani, din Drobeta Turnu Severin, marinar, a dispărut de la bordul unei nave (şlep), ce se afla în Portul Calafat în vederea efectuării reviziei de ieşire din ţară, având ca destinaţie Portul Prahovo, Serbia. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, însoţiţi de un tehnician criminalist din cadrul Poliţiei Municipiului Calafat şi un lucrător al Căpităniei Calafat", a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Dolj.

Poliţiştii au efectuat cercetarea la faţa locului, fiind verificate toate compartimentele navei. De asemenea, au fost ridicate mai multe bunuri, înscrisuri şi alte probe.

"La faţa locului s-a deplasat şi un echipaj de scafandri militari din cadrul ISU Dolj pentru efectuarea operaţiunilor de căutare în apele fluviului Dunărea. Poliţiştii continuă cercetările în vederea stabilirii situaţiei de fapt şi luării măsurilor care se impun", precizează IPJ Dolj. 

Sursa: Agerpres

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt