Maria Iordănescu revine la pupitrul ştirilor FOCUS SPORT

Maria Iordănescu revine la pupitrul ştirilor FOCUS SPORT

La 6 luni după naşterea Theei, Maria Iordănescu revine pe micul ecran, De sâmbătă, 21 octombrie, ea va prezenta Focus Sport. Dacă ultimele luni din viaţa ei au fost dedicate micuţei Thea, Maria este pregătită şi nerăbdătoare să se reîntâlnească cu telespectatorii Prima TV.

,,Aştept această revenire încă de pe vremea în care nici nu plecasem de la locul de muncă. Am plecat cu greu, mi-am luat la revedere în lacrimi de la colegi deşi ştiam că mă voi întoarce repede.  A venit, în sfârşit, şi momentul acesta pe care l-am aşteptat toată perioada în care am stat acasă. Sincer, mă uităm cu jind la colegii mei la televizor aşteptând momentul întoarcerii", spune Maria.

Cel mai dificil test pe care va trebui să îl treacă este despărţirea de micuţa în vârstă de 6 luni. Nedespărţite până acum, Maria şi Thea vor trebui să înveţe să stea departe una de cealaltă pentru câteva ore.

,,Sunt deja convinsă că îmi va fi foarte greu şi spun asta pentru că în momentele în care îşi face somnul de după-amiază şi doarme câteva ore legat aştept momentul în care se va trezi ca să petrecem timp împreună, să râdem, să ne jucăm. Nu am fost până acum mai mult de două, trei ore maxim plecată de lângă ea.

Dar o să încerc să-mi fac treaba eficient la muncă şi să mă întorc la ea şi să găsesc cumva un echilibru între cele două roluri. Familia Prima TV este a doua mea familie iar sediul televiziunii este a doua mea casă, aşa că era momentul reîntoarcerii şi simţeam nevoia să-mi continui visul şi să-mi duc pasiunea mai departe.

Eu cred că un copil nu trebuie să fie niciodată un impediment în viaţa unui adult, ci, dimpotrivă, copilul este binecuvântarea şi bucuria şi fericirea şi împlinirea unei mame, dar care are totuşi şi visul propriu şi independent.”

În timp ce mama ei va prezenta jurnalele de sport la Prima TV, Thea va fi pe mâini bune. ,,Micuţa va rămâne în grija bunicilor ei care abia aşteaptă să mai prindă nişte momente în plus alături de nepoţica lor. Eu sunt aşa…Toma necredinciosul din fire şi sunt liniştită doar dacă fetiţa este pe mâinile lor. Am toată încrederea că se vor descurca de minune cât mami va lipsi de acasă”, a mărturisit Maria Iordănescu, care poate fi urmărită din 21 octombrie, în jurnalele Focus Sport de la Prima TV.

 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt