Marele şahist Garry Kasparov a sosit la Timişoara. ”Vă mulţumesc pentru o primire-surpriză în oraşul de naştere al Revoluţiei Române”

Marele şahist Garry Kasparov a sosit la Timişoara. ”Vă mulţumesc pentru o primire-surpriză în oraşul de naştere al Revoluţiei Române”

Marele şahist Garry Kasparov a sosit la Timişoara, unde participă, joi, la evenimentul ”Tech Talks”, care este organizat de Universitatea Politehnica şi care reuneşte experţi de top din industria AI, lideri de opinie şi pionieri în domeniu.

Garry Kasparov a sosit, miercuri seară, pe Aeroportul Timişoara, unde a şi lăsat un mesaj în cartea de onoare.

”Vă mulţumesc pentru o primire-surpriză în oraşul de naştere al Revoluţiei Române. Astăzi, când lumea se confruntă din nou cu o ameninţare existenţială provenită din rămăşiţele trecutului comunist, sunt cu adevărat entuziasmat să vizitez locul care prin importanţa sa istorică ne-a oferit încrederea în viitorul luminos democratic”, a scris Kasparov.

Joi, de la ora 16.00, Garry Kasparov va participa la conferinţa ”Tech Talks by UPT” organizată de Universitatea Politehnica Timişoara, un eveniment special, dedicat exclusiv dialogului cu Garry Kasparov.

”Într-un context geopolitic de actualitate, personalitatea şi perspectivele lui Garry Kasparov sunt de un interes arzător pentru publicul larg, iar acest eveniment oferă o ocazie unică de a-l vedea şi asculta pe Kasparov într-un dialog interactiv şi inspiraţional la Timişoara. Moderat de Cătălin Ştefănescu, dialogul va explora teme precum politica globală şi provocările lumii moderne, experienţele personale şi viziunile pentru viitor. Participanţii vor avea ocazia să pună întrebări directe şi să interacţioneze cu Kasparov, contribuind astfel la o discuţie dinamică şi profundă”, a transmis Universitatea Politehnica Timişoara.

Afla mai multe desprekasparovsahtimisoara
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt