Manfred Weber, preşedintele PPE: Ciucă ste singurul candidat care poate conduce cu succes România prin actualele provocări de securitate

Manfred Weber, preşedintele PPE: Ciucă ste singurul candidat care poate conduce cu succes România prin actualele provocări de securitate

Manfred Weber, preşedintele Partidului Popular European, a transmis un mesaj video în cadrul evenimentului de lansare a programului de prezidenţiabil a liderului PNL Nicolae Ciucă, în care afirmă că Nicolae Ciucă este singurul candidat care poate conduce cu succes România prin actualele provocări de securitate.

”Dacă privesc situaţia din România, dacă privesc situaţia din întreaga regiune, ameninţările din Ucraina, interferenţele ruseşti în Republica Moldova, situaţia din Orientul Mijlociu, sunt profund convins că Nicolae Ciucă este singurul candidat care poate conduce cu succes România prin aceste provocări de securitate în viitor”, a spus Weber în mesaj, potrivit News.ro.

El a arătat că PNL a fost întotdeauna partidul locurilor de muncă, al creşterii economice, al IMM-urilor şi al antreprenorilor. ”În timp ce populiştii, extremiştii şi euroscepticii nu au nicio soluţie, oamenii din Uniunea Europeană au acordat Partidului Popular European un mandat puternic de a conduce”, a subliniat preşedintele PPE.

Manfred Weber a mai afirmat că în Europa, Partidul Popular European este partidul primarilor.

”În România, PNL este partidul primarilor. ”Aşteptăm cu nerăbdare ca preşedintele României pentru următorii cinci ani să fie Nicolae Ciucă. Mult succes, Nicolae! Poţi conta pe sprijinul PPE pentru viziunea ta de a modela viitorul României. Mult succes tuturor colegilor tăi din PNL care candidează la alegerile parlamentare. PPE va fi alături de voi”, a completat Weber.

Afla mai multe despreweberciucalansare
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt