MAE: Alţi doi cetăţeni cu dublă cetăţenie, israeliană şi română, cu domiciliul în Statul Israel, sunt ostatici în Fâşia Gaza

MAE: Alţi doi cetăţeni cu dublă cetăţenie, israeliană şi română, cu domiciliul în Statul Israel, sunt ostatici în Fâşia Gaza

Ministerul de Externe anunţă, marţi seară, că, după verificări, s-a stabilit că alţi doi cetăţeni cu dublă cetăţenie, israeliană şi română, cu domiciliul în Statul Israel, sunt ostatici în Fâşia Gaza.
 
 MAE anunţă că una dintre persoanele cu dublă cetăţenie, israeliană şi română, cu domiciliul în Israel, iniţial pe lista persoanelor dispărute, este ostatică în Fâşia Gaza.
 
”În continuarea precizărilor transmise de către Ministerul Afacerilor Externe în contextul situaţiei de securitate din Statul Israel şi Fâşia Gaza, precizăm că autorităţile israeliene au informat ca, în urma verificărilor efectuate, alţi doi cetăţeni cu dublă cetăţenie, israeliană şi română, cu domiciliul în Statul Israel, sunt ostatici în Fâşia Gaza”, a transmis, marţi seară, MAE, într-un comunicat de presă. 
 
Sursa citată a precizat că Ambasada României la Tel Aviv şi Consulatul General al României la Haifa menţin contactul cu autorităţile israeliene.
 
Ministerul Afacerilor Externe a transmis, în 21 octombrie, că unul dintre cetăţenii cu dublă cetăţenie, israeliană şi română, cu domiciliul în Statul Israel, semnalat iniţial pe lista persoanelor dispărute, este ostatic în Fâşia Gaza.

Afla mai multe despregazaisraelrazboiostatici
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt