Ludovic Orban şi-a depus candidatura la BEC: Voi fi un preşedinte surprinzător, implicat, simţitor

Ludovic Orban şi-a depus candidatura la BEC: Voi fi un preşedinte surprinzător, implicat, simţitor

Preşedintele Forţa Dreptei, Ludovic Orban, şi-a depus, sâmbătă, candidatura pentru funcţia de preşedinte al României, susţinut de FD, PMP, Alternativa Dreaptă şi PNŢ Maniu-Mihalache, cu acest prilej afirmând că va fi un preşedinte "de multe ori surprinzător", prezent, implicat, simţitor.

"Astăzi îmi depun candidatura la funcţia de preşedinte al României, cea mai înaltă funcţie în statul român. Este o onoare şi o cinste pentru mine să mă înscriu în această competiţie pentru alegerea preşedintelui care va conduce România în următorii cel puţin cinci ani de zile. Candidatura mea este o candidatură firească, o candidatură normală, o candidatură naturală, care este încununarea unei cariere de peste 33 de ani în serviciul cetăţeanului român.

Sunt un om obişnuit, un om simplu, un om care a fost crescut de oameni simpli şi muncitori şi care a frecventat cei şapte ani de acasă cu asiduitate, iar cei şapte ani de acasă au fost o călăuză pentru toată cariera mea în spaţiul public.

"Voi fi un preşedinte de multe ori surprinzător, care va face foarte multe lucruri ce nu sunt scrise în Constituţie. Sunt un om care respectă Constituţia şi legile ţării, dar nu mă voi mulţumi să fac numai ce îmi cere Constituţia, voi face mult mai mult decât atât. Voi fi un preşedinte prezent, un preşedinte implicat, un preşedinte simţitor, un preşedinte care să fie alături de oameni, un preşedinte care să fie într-o comunicare permanentă şi deschisă cu oamenii, cu mass-media", a afirmat Ludovic Orban, potrivit Agerpres, la sediul Biroului Electoral Central, la depunerea listei semnăturilor pentru candidatura sa la alegerile prezidenţiale.
 

Afla mai multe despreludovic orbanalegeri
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt