Lovitură pentru liberalii din Suceava. Gheorghe Flutur, apărat de Rareş Bogdan: "Când câştigi 47% nu ai de ce să demisionezi"

Lovitură pentru liberalii din Suceava. Gheorghe Flutur, apărat de Rareş Bogdan: "Când câştigi 47% nu ai de ce să demisionezi"

Gheorghe Şoldan (PSD) l-a învins pe Gheorghe Flutur (PNL) în lupta pentru Consiliul Judeţean Suceava. După acest eşec, s-a vehiculat o demisie a lui Flutur. "Gheorghe Flutur este un om care a primit la vot 47%. Când câştigi 47% şi pierzi la sub o mie de voturi în faţa unui reprezentant PSD, nu ai de ce să demisionezi", a declarat Rareş Bogdan, în apărarea lui Flutur.

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a declarat că Gheorghe Flutur nu are de ce să îşi dea demisia, fiind un om cu o mare experienţă politică de care partidul are nevoie.

"Nu are de ce. Iertaţi-mă, domnul (Cătălin Drulă, preşedintele USR – n.r.) care s-a retras în urmă cu câteva minute, anunţa en-fanfare că va scoate 20% şi şi a dus partidul la 8,5%. Domnul Flutur este un om care a primit la vot 47%. Când câştigi 47% şi pierzi la sub o mie de voturi în faţa unui reprezentant PSD, nu ai de ce să demisionezi. Gheorghe Flutur rămâne un om cu o mare experienţă politică, extrem de necesar pentru PNL. Avem nevoie de experienţa dânsului şi ne-a lipsit în aceste trei luni. A fost mai rar la Bucureşti", a afirmat Rareş Bogdan, întrebat de o eventuală demisie a lui Gheorghe Flutur.

Gheorghe Flutur şi-a recunoscut înfrangerea.

"Alegătorii au întotdeauna dreptate! Având în vedere rezultatele care se prefigurează la preşedinţia Consiliului Judeţean Suceava, doresc să felicit câştigătorul şi să mulţumesc sucevenilor care m-au votat pe mine şi echipa mea".

 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt