Loteria Română a lansat lozul ”Team România”

Loteria Română a lansat lozul ”Team România”

Loteria Română a lansat lozul ”Team Romania” în vederea susţinerii Echipei Olimpice ”Team Romania” care participă la Jocurile Olimpice Paris 2024.

Designul lozului randalinat respectă conceptul ales de Comitetul Olimpic şi Sportiv Român. Lozul se va comercializa până la finalul Jocurilor Olimpice Paris 2024.

Cele 332.527 de câştiguri în valoare totală de 3.000.000 de lei puse în joc de Loteria Română îi aşteaptă pe cei care vor să-şi încerce şansa, cu numai 5 lei, în toate agenţiile loto, pentru a se alătură celor care îi sprijină pe sportivii care reprezintă România la cea mai importantă competiţie a Planetei.

Premiul "cap de afiş" este în valoare de 100.000 de lei, iar celelalte câştiguri sunt în valoare de 5 lei, 10 lei, 20 de lei, 50 de lei, 500 de lei, 5.000 de lei şi 100.000 de lei.

Seria are 1.000.000 de lozuri, iar 30% din valoarea lozurilor vândute se va aloca Comitetului Olimpic şi Sportiv Român pentru susţinerea Echipei Olimpice.

Comitetul Olimpic şi Sportiv Român anunţă că a ales să pună la dispoziţie pentru crearea designului lozului unul dintre elementele de proprietate intelectuală asupra căruia deţine drepturi exclusive, emblema Team Romania.

Delegaţia României pentru Jocurile Olimpice de la Paris 2024 cuprinde la acest moment un total de 85 de sportivi calificaţi la următoarele discipline: atletism, box, canotaj, canoe, înot, gimnastică artistică, gimnastică ritmică, tenis de masă, polo, lupte, scrimă, yachting, scrie Prima Sport.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt