Lasconi: Vom guverna cu PNL, dar nu cu PNL-ul condus de domnul Ciucă

Lasconi: Vom guverna cu PNL, dar nu cu PNL-ul condus de domnul Ciucă

Preşedinta USR, Elena Lasconi, a respins ferm propunerea liderului PNL, Nicolae Ciucă, de a se retrage din cursa pentru alegerile prezidenţiale în favoarea susţinerii unui „proiect de dreapta”. 

Lasconi a calificat drept „ridicol” faptul că Nicolae Ciucă continuă să lanseze acuzaţii împotriva PSD, dar rămâne la guvernare alături de acest partid. Ea l-a acuzat pe Ciucă de iresponsabilitate, sugerând că dacă ar avea suspiciuni privind fraude electorale, ar trebui să sesizeze autorităţile competente, nu doar să facă declaraţii la televizor.

"Să rămâi la guvernare cu PSD, să votezi împreună legi precum cea a pensiilor speciale şi să împarţi fonduri pentru primarii PNL şi PSD este ridicol. Iar acuzaţiile că vor exista fraude electorale sunt pur şi simplu aberante", a afirmat Lasconi.

Ea a mai adăugat că divergenţele USR nu sunt cu PNL ca partid, ci cu conducerea actuală, despre care afirmă că „răspunde la ordinele preşedintelui Iohannis”. Lasconi a amintit şi că unii liberali i-au transmis că ar prefera o coaliţie cu USR, menţionându-l pe Ilie Bolojan ca un posibil premier.

"Vom guverna cu PNL şi UDMR, dar nu cu PNL-ul condus de domnul Ciucă. Sunt convinsă că va fi înlocuit din funcţie, poate chiar înainte de data de 9 decembrie", a conchis Lasconi.

Afla mai multe desprelasconiretragererespingerepnl
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt