La vânătoare de oferte pentru Crăciun şi Revelion

La vânătoare de oferte pentru Crăciun şi Revelion
foto: oradesibiu.ro

Ofertele early booking, care vin cu reduceri semnificative, sunt tot mai vânate de români. Chiar dacă mai sunt 100 de zile până la Crăciun şi Revelion, mulţi turişti români şi-au făcut deja rezervări  pentru sărbătorile de iarnă. Proprietarii de pensiuni din Mărginimea Sibiului, spre exemplu, spun că rezervările pentru Crăciun şi Revelion încep încă din sezonul estival.

Aşa arată un meniu clasic de Crăciun şi Revelion la o pensiune de 5 margarete din Mărginimea Sibiului. Şi cum în bucătărie se spune că gustul face diferenţa, aici, în satul Răşinari, bucătarii pun mare preţ pe creaţiile lor culinare.

Pensiunea dispune de 54 de locuri de cazare. Dorinţa de rezervare pentru perioada Crăciunului şi a Revelionului, începe încă din plin sezon estival, spun administratorii locaţiei.

Rămânem în Mărginimea Sibiului, la o pensiune de 4 margarete din Gura Râului. Cei care se grăbesc cu o rezervare până la sfârşitul lunii septembrie, au parte de o oferte speciale din partea proprietarilor.

Printre cei care iubesc tradiţiile culinare româneşti se numără şi mexicanul Paolo Medina. Pentru sărbătorile din acest an are deja planuri mari, în Mărginimea Sibiului. 

Statisticile arată că în judeţul Sibiu sunt aproape 350 de pensiuni, hoteluri şi alte structuri de cazare înregistrate oficial. Majoritatea au un grad de ocupare de 100% în perioada sărbărorilor de iarnă. 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt