La mare, hotelurile pierd teren în fata apartamentelor

La mare, hotelurile pierd teren în fata apartamentelor

Pe litoral, hotelurile au deja concurenţă serioasă, mai ales după ce preţurile au crescut cu 15-20%, în vârf de sezon. Tot mai mulţi turişti care merg la Mamaia iau în considerare cazarea la apartamente. Cele mai multe au bucătării utilate, astfel că nu cheltuie la fel de mult cu mâncarea ca la restaurante sau terase. În plus, le oferă mai multă intimitate. O vacanţă de 10 zile la apartament  costă în jur de 3.000 de lei.

Pe litoral sunt tot mai căutate apartamentele in regim hotelier: pe lângă preţul accesibil, care mai poate fi negociat, turiştii au parte de toate condiţiile. În plus, faţă de un hotel e mai mult spaţiu, libertate de mişcare, dar şi intimitate.

Acest apartament se afla in Mamaia-Nord, în zona plajelor de lux. Costă 5oo de lei pe noapte in luna iulie, în august însă tariful mai creşte cu 3oo de lei. De altfel, Mamaia este plina de oportunitati cand vine vorba de apart-hoteluri, iar turiştii au de unde să aleagă. În ultimii ani s-a construit cu o viteza ametitoare, astfel incat exista spatii de inchiriat si langa mare, dar si pe malul laculului Siutghiol. 

Pe malul lacului Sutghiol cazarea incepe de la 3oo de lei pe noapte. Apartamentele au un dormitor si un living in care pot sta 4 sau chiar 5 persoane. Familiile cu copii sunt clienti fideli: faţă de vacanţa la hotel, cheltuielile sunt 30 la sută mai mici.

Exista apartamente în regim hotelier care accepta si plata cu voucherele de vacanta, însă astfel de condiţii trebuie discutate din timp
 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt