La Mamaia se petrece cu droguri

La Mamaia se petrece cu droguri

Au început nopţile albe pentru zecile de mii de tineri cei care îşi petrec vacanţa de 1 mai pe litoral. La Mamaia şi Costineşti, distracţia a durat până în zori, dar numai pentru unii petrecăreţi. Alţii nu au mai ajuns la concerte şi în cluburi, ci au fost duşi cu duba, direct în arestul Poliţiei. La Festivalul Sunwaves din Mamaia, oamenii legii au reţinut zeci de tineri pentru trafic sau consum de droguri.

Poliţiştii i-au luat prin surprindere pe petrecăreţi când şi-au făcut apariţia la Festivalul Sunwaves de la Mamaia, însoţiţi chiar de câini special dresaţi.Au găsit droguri la zeci de tineri.

În urma raziilor, aproape 60 de tineri au fost prinşi cu substanţe interzise asupra lor, inclusiv turişti din Italia, Anglia, Spania sau Polonia. Mai mult, 11 invidivzi sunt cercetaţi pentru trafic de stupefiante. Aceştia vindeau drogurile prin intermediul unor aplicaţii de mesagerie, unde precizau chiar şi preţurile.

Deşi litoralul este împânzit de forţe de ordine şi poliţişti sub acoperire, tinerii susţin că droguri se găsesc peste tot. Distracţie cu zeci de mii de oameni, dar fără substanţe interzise, a fost şi în cealaltă parte a Litoralului, la Costineşti, la Festivalul Beach Please.

Peste 40.000 de tineri au demonstrat că testul rezistenţei este o nimica toată atunci când vor să petreacă. Şi asta în ciuda temperaturilor scăzute, azi-noapte nu au fost mai mult de şase grade Celsius.Petrecerile continuă şi în următoarele zile.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt