Kate Middleton, îmbrăcată de români

Kate Middleton, îmbrăcată de români
foto: facebook.com/TheBritishMonarchy

O fabrică românească de îmbrăcăminte se poate mândri cu un client regal! Prinţesa Catherine de Wales a purtat, într-o vizită oficială, un costum desenat, croit, tricotat şi exportat din Piatra Neamţ.  Afacerea din Moldova este întemeiată pe pasiunea pentru modă şi design transmisă din generaţie în generaţie. 

Monica face parte din generaţia de mijloc a afacerii şi continuă visul mamei sale.Vestea că prinţesa Kate Middleton a purtat o creaţie făcută în fabrica familiei sale e o confirmare a talentului şi muncii depuse de ea. 
Nu doar Monica s-a bucurat de reuşită, ci toţi cei care au contribuit la conceperea ţinutei. În fabrica din Piatra Neamţ lucrează nu mai puţin de 300 de tehnicieni din mâinile cărora ies, în fiecare lună, în jur de 30.000 de articole vestimentare.
Manufactura depinde de priceperea celor care proiectează designul şi concep şabloanele. Mulţi angajaţi pun umărul la succesul afacerii de mai bine de două decenii. Deşi numeroasă, echipa este foarte bine sudată.
Fabrica din Piatra Neamţ exportă ţinutele în toată lumea. Cei care lucrează în fabrica de îmbrăcăminte din Piatra Neamţ sunt convinşi că prinţesa Kate nu este singura personalitate care a purtat o creaţie produsă de mâinile lor.
Cea mai mare satisfacţie a fondatorilor este că aprecierea clienţilor a fost câştigată prin muncă, pasiune şi dedicare.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt