Kate Middleton, diagnosticată cu cancer, face progrese. Prima apariţie publică a prinţesei de Wales din acest an

Kate Middleton, diagnosticată cu cancer, face progrese. Prima apariţie publică a prinţesei de Wales din acest an

Prinţesa de Wales spune că face „progrese” după diagnosticul de cancer şi că va participa sâmbătă la Trooping the Color. Aceasta va fi prima ei apariţie publică anul acesta după diagnostic şi operaţia abdominală din ianuarie, scrie BBC.

Dar într-un mesaj postat pe reţelele de socializare, Catherine spune că tratamentul ei este încă în curs şi va mai continua câteva luni. „Încă nu am ieşit din impas”, spune prinţesa.

Aceasta este cea mai semnificativă actualizare privind starea de sănătate a Catherinei de când a dezvăluit în martie că are cancer, într-o declaraţie scrisă chiar de ea.

Postarea este însoţită de o nouă fotografie a prinţesei, realizată de fotograful Matt Porteous, care o arată lângă casa ei din Windsor.

„După cum ştie oricine care trece prin chimioterapie, există zile bune şi zile proaste”, spune ea.

"În acele zile proaste te simţi slăbit, obosit şi trebuie să îi oferi corpului odihnă. Dar în zilele bune, când te simţi mai puternic, vrei să profiti la maximum starea bună", spune prinţesa.

„Învăţ cum să am răbdare, mai ales cu incertitudinea. Luând fiecare zi aşa cum vine, ascultându-mi corpul şi oferindu-mi timpul necesar pentru a mă vindeca.”

Participă la parada Trooping the Colour

Sâmbătă, pentru evenimentul Trooping the Colour, care îl celebrează pe rege, prinţesa Kate se va afla în parada trăsurilor împreună cu copiii ei şi va face parte din grupul de familie care va saluta mulţimea de la balconul Palatului Buckingham. Acest eveniment este o paradă aniversară pentru monarh, iar un purtător de cuvânt al palatului a declarat că Regele Charles al III-lea este "încântat că prinţesa poate participa la evenimentele de mâine".

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt