Kamala a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Trump. Ce mesaj scurt i-a transmis

Kamala a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Trump. Ce mesaj scurt i-a transmis

Vicepreşedinta Kamala Harris l-a sunat pe adversarul său în alegerile prezidenţiale Donald Trump ”pentru a-i spune în mod direct că este fericită că este teafăr şi nevătămat”, într-o convorbire ”cordială şi scurtă”, potrivit Casei Albe, relatează News.ro.

Donald Trump, care a fost duminică victima unei presupuse a doua tentative de asasinare, a repornit în campanie marţi şi a acuzat-o pe Kamala Harris de faptul că incită la violenţă împoriva sa, în contextul în care candidata democrată pare să înregistreze un uşor impuls în sondaje.

Vicepreşedinta a efectuat marţi o deplasare în Pennsylvania, iar fostul preşedinte în Michigan, două state-cheie în alegerile de la 5 noiembrie.

”I-am spus ceea ce am declarat deja în mod public: nu există loc pentru violenţă în ţara noastră. Putem şi trebuie să avem dezbateri sănătoase, discuţii şi diferende, dar fără să recurgem la violenţă”, a anunţat marţi, după aceea, democrata în vârstă de 59 de ani, într-un interviu, la Philadelphia, cu trei jurnalişti de la o asociaţie a jurnaliştilor, NABJ.

Donald Trump consideră că suspectul arestat duminică în Florida în legătură cu o presupusă tentativă de asasinare a sa, ”aderă la discursul lui Biden şi Harris şi a acţionat în consecinţă”.

”Din cauza acestor discursuri de stânga comunistă fluieră gloanţe, iar asta nu va face decât să se înrăutăţească”, consideră republicanul în vârstă de 78 de ani.

Afla mai multe despretrumpharristelefon
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt