Joe Biden acordă vineri un interviu crucial pentru viitorul său politic. Care sunt riscurile

Joe Biden acordă vineri un interviu crucial pentru viitorul său politic. Care sunt riscurile

Dacă reuşeşte, nu înseamnă că va fi salvat, dar dacă eşuează, candidatura sa pentru un al doilea mandat va atârna de un fir de aţă: Joe Biden acordă vineri un interviu considerat cu risc foarte ridicat, chiar dacă este înregistrat, relatează AFP.
În decurs de o săptămână, democratul în vârstă de 81 de ani nu a făcut aproape nimic pentru a şterge impresia dezastruoasă lăsată de dezbaterea cu Donald Trump din 27 iunie, considerată un eşec pentru el. De la acel duel televizat, americanii nu l-au mai văzut exprimându-se liber, fără teleprompter şi pentru o perioadă lungă de timp. Va avea ocazia să o facă vineri, într-un interviu cu jurnalistul şi prezentatorul vedetă de la ABC News, George Stephanopoulos, care va fi înregistrat în timpul unei deplasări de campanie în Wisconsin.
Dovadă că interviul este foarte aşteptat, postul de televiziune şi-a modificat programul de difuzare. Iniţial, acesta plănuise să difuzeze extrase vineri, apoi sâmbătă, iar duminică să aibă loc o difuzarea completă. Dar, în cele din urmă, telespectatorii vor putea vedea interviul în întregime vineri seara, la ora locală 20.00 (sâmbătă, ora 3.00, ora României), în cadrul unui program special, notează news.ro.

Afla mai multe desprebideninterviuabc
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt