Jandarm din Argeş, acuzat că a bătut un copil

Jandarm din Argeş, acuzat că a bătut un copil

Caz halucinant la Curtea de Argeş! Un şef din cadrul Jandarmeriei este anchetat penal după ce ar fi bătut şi ameninţat de un copil de 10 ani. S-ar fi întâmplat la un loc de joacă, în weekend. De atunci şi până acum, jandarmul ar fi pus presiune pe tatăl copilului bătut să retragă plângerea. Acesta nu a cedat, însă, şi vrea ca justiţia să facă dreptate.

Agresorul, comandant de detaşament în cadrul Jandarmeriei Argeş, a mers sâmbătă cu copilul la un loc de joacă. S-a aşezat la o terasă să îşi supravegheze fiul, iar la un moment i s-ar fi părut că un alt băieţel l-a scuipat pe acesta. Iar de aici încep acuzaţiile şocante.

Iniţial, copilul agresat nu şi-a anunţat părinţii de cele întâmplate. Dar apoi i s-a făcut rău şi avea şi dureri de gât. Părinţii l-au dus la spital, la Curtea de Argeş, iar medicii de acolo au anunţat poliţia. Tatăl băiatului de 10 ani spune că ofiţerul ar fi susţinut că nu s-a atins de copil şi ar fi dorit să îl determine să nu depună plângere.

Tatăl a refuzat orice înţelegere, iar justiţia îşi urmează cursul. Parchetul a deschis un dosar penal, iar jandarmul este anchetat acum. Nici tatăl copilului agresat de jandarm nu este, se pare, uşă de biserică. Acesta ar fi fost condamnat în trecut pentru că a bătut doi poliţişti.

Afla mai multe desprejandarmargesacuzatiibataiecopil
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt