Jaf armat cu pistol de jucărie

Jaf armat cu pistol de jucărie

Sfârşit de tură de coşmar pentru o angajată a unei săli de jocuri dintr-un oraş arădean. La 4 dimineaţa s-a trezit peste ea cu doi bărbaţi mascaţi, care au ameninţat-o cu un pistol să le dea banii. Au plecat cu aproape 8.000 de lei, dar nu au avut timp să se bucure de ei pentru că au fost prinşi de Poliţie la puţin peste 24 de ore de la atac. Ei au fost turnaţi de complicii lor, doi bărbaţi care se prefăceau a fi clienţi în sala respectivă.

Atacul a avut loc în oraşul Chişineu Criş şi a durat doar un minut. Cei doi aveau, însă, informaţii de la prietenii lor, care se făceau că joacă la păcănele. În momentul în care hoţii au intrat şi au început să ameninţe cu pistolul, complicii au ridicat mâinile. Unul dintre ei le-a arătat acestora unde este casieria, iar hoţii s-au repezit într-acolo. În timp ce unul o ameninţa pe angajata sălii cu pistolul, celălalt a pregătit sacul în care aceasta să pună banii. Speriată şi şocată femeia s-a conformat. Cu banii în sac, mascaţii s-au făcut imediat nevăzuţi. Aveau să fie, însă, prinşi de poliţişti puţin după 24 de ore. Poliţiştii au văzut imaginile şi au realizat că aşa-zişii clienţi erau de fapt prieteni cu atacatorii, aşa că i-au ridicat şi i-au dus la audieri unde au spus tot.

Unul dintre suspecti era de fapt din Vaslui, dar locuia fără forme legale în Timiş, de unde a şi fost adus la audieri. Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Chişineu-Criş au spus că atacatorii s-au folosit în timpul jafului de un pistol de jucărie, cu bile, care imita un pistol adevărat. Întreaga sumă furată de cei doi hoţi şi complicii lor, 7,500 de lei, a fost recuperată de poliţişti.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt