Ionuţ Stroe, despre Mircea Geoană, la Prima News: Puţină modestie nu strică. De la Dăbuleni până la Nato, toţi oamenii au muncit pentru acest om

Ionuţ Stroe, despre Mircea Geoană, la Prima News: Puţină modestie nu strică. De la Dăbuleni până la Nato, toţi oamenii au muncit pentru acest om

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, a declarat, după ce Mircea Geoană a spus că a câştigat funcţia la NATO pe persoană fizică, că de la Dăbuleni până la NATO, toţi oamenii au muncit pentru acest om şi puţină modestie nu strică, mai ales în politică.

Ionuţ Stroe a fost întrebat în emisiunea România Politică de la Prima News cum comentează declaraţia lui Mircea Geoană că a ajuns aproape singur secretar general adjunct NATO.

”Puţină modestie nu strică, mai ales în politică. Cariera domnului Geoană e strict şi indisolubil legată de interesele acestei ţări, preşedinte al senatului, senator ales. (..) Nu poţi spune acum, după o carieră în care ai fost legat de instituţionalul românesc, chiar sub jurământ, că nu ai beneficiat de pe urma susţinerii statului care te-a promovat, te-a format şi ţi-a dat posibilitatea unei evoluţii publice, chiar internaţionale, remarcabile. Ar trebui să existe modestie când vorbeşti”, a declarat Ionuţ Stroe.

”Să spună explicit ce aşteptări avea. Eu ştiu că foarte mulţi oameni au muncit în decursul vremii, începând de la PSD până la cei mai mari oamen în arhitectura instituţională care l-au consultat, l-am implicat, l-au susţinut în cele mai importante decizii. (..) De la Dăbuleni până la NATO, toţi oamenii au muncit pentru acest om”, a completat el.

Secretarul general adjunct al NATO Mircea Geoană a afirmat că această poziţia a câştigat-o pe persoană fizică şi a menţionat că nu îşi face campanie pe spatele Alianţei Nord- Atlantice. El a mai adăugat că după ce va termina jobul de la NATO se va hotărî, cum este tot mai inclinat să o facă, să revină şi să-şi slujească ţara.

Ionuţ Stroe pariază pe Ciucă la prezidenţiale: ”Consider că domnul Nicolae Ciucă întruneşte toate aceste conditii pentru a ocupa această funcţie în instituţionalul românesc”

Întrebat pe cine va paria la prezidenţiale, dacă pe Geoană sau Ciolacu, Ionuţ Stroe a spus că ”Pe seriozitate, pe puterea cuvântului, simţul echilibrului adică domnul Ciucă. Îl vedem ca prezumtiv preşedinte al acestei ţări, a demonstrat public ce înseamnă puterea cuvântului dat, modul în care a plecat din acea funcţie şi a lăsat social-democraţii să o ocupe.

Mare parte a acestei coaliţii i se datorează acestui om, e un om care uneşte, sunt convins, nu ar incomoda niciodată, social-democraţii, e un tip foarte serios, nu văd nicio doză de subiectivism sau de politicianism, au fost dese episoade în politica românească, alianţe care păreau de nezdruncinat s-au sfărâmat la putere în câteva săptămâni”. 

 

Afla mai multe despregeoanapnlnato
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt