Înjunghiată pe stradă de fostul soţ

Înjunghiată pe stradă de fostul soţ

Nou caz înfiorător, de data aceasta la Sângeorz-Băi. O femeie a fost înjunghiată în plină stradă de fostul soţ cu care era în plin proces de divorţ şi trăieşte acum doar pentru că pompierii militari au putut interveni rapid. Imediat după ce a făcut gestul extrem bărbatul a fugit şi s-a sinucis. Vă avertizăm că urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional!

Totul s-a întâmplat în jurul orei 7, în apropierea casei unde locuieşte femeia. Abia ce plecase spre muncă. Bărbatul a urmărit-o, iar la un moment dat s-a năpustit asupra ei cu un cuţit. Cei doi se aflau în plin proces de divorţ. După atac, bărbatul a fugit.

Atacul a avut loc în apropierea staţiei de pompieri din oraşul Sîngeorz-Băi. Imediat a primit ajutor medical de la pompierii militari şi a fost transportată de urgenţă la spitalul judeţean Bistriţa.

Femeia se află acum în afara oricărui pericol. Pe fie a intrat şi Poliţia. Oamenii legii au mers să îl caute pe atacator. Bărbatul nu figura cu antecedente penale, iar cel mai probabil acesta a avut o criză de gelozie după ce fosta soţie i-a spus că nu vrea să se împace cu el.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt