Începe NEVERSEA, cel mai mare festival pe plajă

Începe NEVERSEA, cel mai mare festival pe plajă
foto: ct100.ro

La Constanţa a început cel mai aşteptat festival al momentului, pe Litoral. NEVERSEA adună o armată de oameni şi public de zece ori mai mult, în acelasi loc: plaja din Constanţa. Festivalul este un oraş în sine, delimitat de restul lumii prin garduri, porţi de acces, forţe de ordine proprii şi trupe speciale, plus poliţişti şi câini de la brigada anti-drog, aduşi din toată ţara.

Şuier este cel mai cunoscut caine al Jandarmeriei Romane şi este luat in misiuni la fiecare mare festival de muzica, unde se-aduna zeci de mii de oameni. La NEVERSEA, in cele 4 zile sunt aşteptaţi 28o.ooo de tineri din ţară şi din străinătate. Şase caini specializati in detectarea drogurilor vor lua la pas plaja de 1 km, cat este locul de desfăşurare a festivalului.
Echipele canine ale Politiei si Jandarmeriei vor actiona ziua si noaptea, in flux continuu, dar in schimburi diferite, din cauza temperaturilor mari. Pe nisip au fost 36 de grade. Fortele de ordine si interventie sunt si ele pe masura evenimentului: zeci de pompieri ISU, şenilate de transport pe nisip, puncte de prim ajutor, posturi medicale avansate si patrule de paramedici care vor cutreiera perimetrul. 
Pentru ca festivalul să se desfăşoare fără incidente, pe litoral s-au mobilizat forte impresionante: de la organizatori şi administraţia locală, până la trupe mobile de jandarmi si 3oo de politisti din Garda de Coasta.
 
Şase scene de concert ce debuteaza simultan si un line-up de zile mari, cu 200 de artişti internaţionali de top, asta inseamna anul acesta
NEVERSEA. Accesul la festival se face pe bază de bilet sau de abonament. Preţurile pornesc de la 3oo de lei pentru o zi de distracţie şi ajung la aproape 2.000 de lei pentru un abonament de patru zile, în zona VIP.
 
 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt