Încep eliminările în reality show-ul CURSA IUBIRII

Încep eliminările în reality show-ul CURSA IUBIRII

S-au cunoscut, s-au întrecut, au format prietenii sau antipatii, acum e momentul să se voteze. Din acest weekend, în CURSA IUBIRII de la Prima TV, încep eliminările.

Sâmbătă, 7 octombrie, de la 20.00, cele 12 cupluri intrate în cursa pentru marele premiu în valoare de 15.000 de euro şi o excursie exotică trec prin noi probe dificile, care le testează abilităţile şi le pun la încercare relaţia de cuplu.

Duminică, 8 octombrie, de la 22.00, este seara marii eliminări. Primul cuplu care nu reuşeşte să treacă de votul colegilor de competiţie si al psihoterapeutului va părăsi Cursa iubirii

,,Formatul este gândit în aşa fel încât să le permită tuturor concurenţilor să interacţioneze şi să voteze. Stau relaxate doar 6 cupluri pentru că, în această săptămână, primele 6 cupluri în urma clasamentului probelor obiective sunt salvate. Ultimele 6 cupluri intră la eliminare. Nota care contează la eliminare este o medie între notele date de psihoterapeut, notele celorlalţi concurenti şi punctajul obţinut în probe.

Toate cele 6 cupluri aflate la eliminare pleacă de la zero si vor trebui să treacă prin 2 probe.  Am avut o primă săptămână plină de discuţii, s-au legat prietenii, dar au apărut şi primele antipatii. Am fost surprins de alegerea concurenţilor, care au decis să elimine un cuplu foarte interesant. Este vorba despre… Hai, că v-am stârnit curiozitatea, nu? Aflaţi duminică cine pleacă acasă", spune Gabriel Coveşeanu, Cove, prezentatorul reality show-ului.

CURSA IUBIRII este un format original Prima TV. Timp de 3 luni, cele 12 cupluri intrate în competiţie vor trece prin probe fizice dificile, dar şi prin testarea psihologică ale relaţiei lor. Imagini inedite din culisele acestui show pot fi urmărite pe paginile de social media ale emisiunii.

Instagram: Cursa iubirii (https://www.instagram.com/cursaiubirii/

Tik Tok : https://www.tiktok.com/@cursaiubirii_primatv

Facebook : https://www.facebook.com/PrimaTVRomania

Site : www.primatv.ro

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt