Incendiu violent în Voluntari. Au fost mai multe explozii

Incendiu violent în Voluntari. Au fost mai multe explozii

A fost desfăşurare de forţe impresionante în Voluntari! Un incendiu devastator a cuprins un depozit de marfă. Au ars în totalitate mai bine de 5.000 de metri pătraţi. Pompierii au încercat mai bine de patru ore să stingă flăcările. Munca le-a fost îngreunată pentru că au avut loc mai multe explozii puternice. Un mesaj RO- Alert a fost emis oamenilor pentru a evita zona.

Incediul a izbucnit în jurul orei 13. Depozitul de marfă din localitatea Voluntari a luat foc, iar flăcările s-au extins rapid şi la celelalte clădiri din zonă. Mai multe explozii au avut loc chiar în interiorul acestuia.

În urma exploziilor, un bărbat a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce mai multe bucăţi de material l-au tăiat pe faţă. Pompierii au acţionat cu 20 de autospeciale de stingere. Misiunea a fost grea asta pentru în zonă nu exista niciun hidrant, iar maşinile pompierilor au fost nevoite să se alimenteze cu apă de la 2 kilometri distanţă.

Fumul gros a ajuns şi în Bucureşti, iar oamenii au fost sfătuiţi să închidă geamurile. Asta pentru că particulele de fum au fost de peste 4.000 de ori mai toxice decât cele provenite de la un foc de lemne. Din ceea ce se ştie până acum, depozitul nu avea autorizaţii pentru securitatea la incendiu.

Reprezentanţii ISU spun că în 2020 s-au făcut mai multe controale şi au fost date de amenzi tot din cauza lipsei autorizaţiilor.

foto: www.facebook.com/ISUBIF

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt