Împuşcat de poliţist după ce a vrut să îşi omoare nora

Împuşcat de poliţist după ce a vrut să îşi omoare nora
foto: arhivă

Scandal terminat cu focuri de armă în judeţul Galaţi. Un bărbat a fost împuşcat de poliţişti după ce a încercat să-şi înjunghie nora. Oamenii legii au încercat să-l oprească cu un spray lacrimogen, individul nu s-a lăsat însă şi a continuat să-i ameninţe pe cei din jur cu moartea, inclusiv pe agenţi. În acel moment, unul dintre poliţişti a tras şase focuri spre el şi l-a rănit. Bărbatul a fost transportat la spital. Vă avertizăm că urmează detalii care vă pot afecta emoţional!

S-a întâmplat în comuna gălăţeană Măstăcani. Bărbatul, în vârstă de 78 de ani, se afla în gospodărie împreună cu nora sa, care venise să îngrijească animalele. Bine băut, bătrânul s-a luat la ceartă cu femeia. Ba chiar a pus mâna pe un cuţit şi a început apoi să o ameninţe. Alertată de ţipete, o vecină a chemat poliţia. 

Când au ajuns la faţa locului, poliţiştii l-au găsit pe bărbat tot cu cuţitul în mână. Au încercat să îl calmeze folosind un spray lacrimogen, însă fără rezultat.  Un echipaj al Ambulanţei a ajuns la faţa locului. 
Bărbatul a fost transportat la Spitalul din Târgu Bujor, apoi a fost transferat la Spitalul Judeţean Galaţi, unde a intrat în operaţie pentru extragerea gloanţelor.
Autorităţile au deschis pe numele său un dosar penal pentru infracţiunea de ameninţare. Nora bătrânului a obţinut împotriva sa ordin de protecţie provizoriu.
 
 
 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt