I s-a făcut rău şi marea l-a înghiţit

I s-a făcut rău şi marea l-a înghiţit

Marea şi-a luat tributul. Un bărbat în vârstă de 70 de ani a murit înecat la Mamaia. Turistii care l-au văzut cred că ar fi suferit un infarct ori i s-ar fi făcut rău, pentru că nu era la distanţă mare de mal, iar marea era calmă. Medicii trag un semnal de alarmă! În special cei vâstnici, care se ştiu cu probleme de sănătate, să nu se expună prea mult la soare şi să nu intre imediat în apa mării. Vă avertizez, urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional!

Bărbatul în vârstă de 7o de ani era pe plajă împreună cu soţia, după cum povestesc martorii. La un moment dat, a intrat în apă, nu departe de mal. I s-ar fi făcut rău şi s-a prăbuşit în apă. Sotia lui a dat alarma.Din păcate, eforturile medicilor de a-l readuce la viaţă pe bărbat au fost în zadar. 

În special persoanele vârstnice care se ştiu cu probleme de sănătate ar trebui să nu se expună prea mult la soare şi să nu intre imediat în apa mării, spun medicii. În continuare, salvamarii atenţionează turiştii să ţină cont de recomandări, având în vedere că se anunţă temperaturi caniculare, dar şi că marea este imprevizibilă.  

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt