Grindeanu vs Rareş Bogdan, faza pe ceasuri: E mai ieftin decât batistuţa unora, putem face schimb / Am unul care arată cifra 13 permanent, de la Ordonanţa 13

Grindeanu vs Rareş Bogdan, faza pe ceasuri: E mai ieftin decât batistuţa unora, putem face schimb / Am unul care arată cifra 13 permanent, de la Ordonanţa 13

Sorin Grindeanu a fost întrebat, miercuri, despre acuzaţiile potrivit cărora şi-a ascuns ceasul scump înaintea unor declaraţii de presă.

”E acelaşi, vă rog să verificaţi în arhive, e acelaşi ceas pe care îl am de ani de zile. A avut o problemă la telescop, s-a dezolvat, de-aia l-am dat jos. Dacă era un ceas scump l-aş fi avut în declaraţia de avere. Am înleţes că există această preocupare a unora care au tot împins această ştire. Eu cred că este mai ieftin decât batistuţa unora care au împins această ştire. Eu am un singur ceas, ăsta. Sunt în stare să fac schimb cu ceasul unuia care merge la piaţă. Facem schimb, pe loc şi care a mers la piaţă – ştiţi la cine mă refer. Eu sunt de acord să facem schimb””, a răspuns ministrul, potrivit News.ro, aluzie la Rareş Bogdan.

Europarlamentarul liberal nu a întârziat să-i dea replica.

”Nu ştiu la ce se referă domnul Grindeanu, dar dacă are nevoie de un ceas, am unul care arată cifra 13 permanent, de la Ordonanţa 13. Până facem schimb de ceasuri, îi spun că îl invit să circule între Satu Mare şi Mangalia, cu trenul, pentru că sunt nişte tineri care s-au căsătorit în tren, au reuşit să facă un copil, cred că îl dau şi la şcoală până ajung la Mangalia”, a comentat Rareş Bogdan, într-o declaraţie la sediul partidului.

Afla mai multe despregrindeanubogdanceasuri
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt