George Burcea, instigare la violenţă

George Burcea, instigare la violenţă

Premieră pe piaţa de carte din România. Editura care a publicat romanul semnat de actorul George Burcea, fostul soţ al Andreei Bălan, a decis ca volumul să fie retras de pe piaţă. Totul vine după ce acesta a instigat la violenţă împotriva femeilor în timpul unui live pe o reţea socială. Culmea, subiectul cărţii scrise de Burcea este exact despre violenţa domestică, care i-a marcat copilăria şi l-a bântuit toată viaţa.

Este mesajul transmis într-un live pe Instagram de George Burcea, actor şi al autor al cărţii Scrisoare pentru Ceauşescu. Care tratează chiar subiectul violenţei în familie.

În urma acestor mesaje, editura a decis să retragă de pe piaţă romanul scris de George Burcea.

Cartea a fost tipărită în 5.000 de exemplare şi devenise bestsellerul editurii în luna octombrie. Romanul este inspirat din viaţa lui George Burcea şi prezintă situaţiile cumplite prin care mama sa, teorizată de soţ, a
trecut. Dar şi efectul acestor traume asupra copiilor. Tocmai de aceea, comentariile de acum ale actorului sunt greu de înţeles.

La câteva ore după live George Burcea a publicat un mesaj prin care îşi cere iertare.

"În urma unui val de comentarii jignitoare la adresa mea, am avut o reacţie de care îmi este ruşine. Am greşit în felul în care m-am exprimat, am am greşit în felul în care am reacţionar, dar cea mai mare greşeală este că am spus nişte lucruri la furie cu care nu rezonez şi care nu îmi deloc cinste nici mie şi niciunei femei", a scris Burcea.

George Burcea a fost căsătorit cu artista Andreea Bălan, alături de care are două fetiţe. De profesie actor, a jucat
inclusiv pe scena Teatrului Naţional, iar recent a fost distribuit în serialul Familia Addams, regizat de Tim Burton.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt