GALERIE FOTO Au fost aprinse luminiţele de Crăciun în Bucureşti

GALERIE FOTO  Au fost aprinse luminiţele de Crăciun în Bucureşti
foto: facebook.com/NicusorDan.ro

Milioane de beculeţe vor lumina Bucureştiu de joi seara. Capitalaâ se îmbracă în straie de sărbătoare. În urmă cu puţin timp au fost aprinse luminiţele de Crăciun. Alexandra Popescu se află acum în Târgul de Crăciun din Piaţa Constituţiei şi ne spune care este atmosfera de acolo.
 
Restricţiile de circulaţie pentru parada de 1 Decembrie au început încă de astăzi. În zona Arcului de Triumf s-a lucrat intens, aşa că traficul a fost blocat de mai multe ori. De la noapte, toată zona centrală va fi restricţionată.
Cei care vin din nordul Capitalei sau trebuie să ajungă în acea zonă cu maşina vor fi deviaţi pe Bulevardul Mărăşti, Bulevardul Ion Mihalache, dar şi pe Bd Nicolae Caramfil şi Bulevardul Aviatorilor. 
Parada de 1 Decembrie va începe la ora 11:00. Pentru că se anunţă vreme frumoasă, sunt aşteptaţi mulţi oameni care vor să asiste la paradă. În acest an, pe deasupra Arcului vor trece şi aparatele de zvor, care, din cauza vremii, au lipsit, anul trecut.  Avioanele de vânătoare, cele de transport militar şi eclicopterele vor fi printre atracţii.
 
 
1500 de militari şi specialişti ai MApN, MAI, SRI STS şi ANP, dar şi 130 de mijloace tehnice şi 40 de aeronave vor defila prin Piaţa Arcului de Triumf. Lor li se alătură şi 150 de militari străini şi 23 mijloace tehnice din Germania, Statele Unite ale Americii şi Turcia.
 
Parada militară se vede, în direct, la Prima TV şi Prima NEWS. Începând cu ora 9:00, pe Prima News, Georgia Pietreanu vă aşteaptă cu o ediţie de sărbătoare. La ora 11:00, pe Prima TV, pentru că Marius Saizu va comenta parada militară alături de învitaţii săi speciali.
 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt