Gabriela Firea îl linişteşte pe Ciolacu: ”Nu mi-am propus şi nu doresc să iau conducerea partidului”

Gabriela Firea îl linişteşte pe Ciolacu: ”Nu mi-am propus şi nu doresc să iau conducerea partidului”

Gabriela Firea a declarat duminică seara în cadrul emisiunii ”La Final” că nu crede că există un ”sindrom Firea” în PSD pentru că ea nu reprezintă o ameninţarea pentru nimeni deoarece nu-şi doreşte să preia şefia partidului.
”Marea mea neîmplinire şi marea mea tristete, că deşi am făcut eforturi, spun eu, susţinute, faţă de toţi colegii mei, să le demonstrez nu prin vorbe, ci prin fapte că sunt un om loial, sunt un bun coleg, sunt într-adevăr un om care doreşte să aibă un cuvânt de spus, dar nu un cuvânt singular de spus, ci în cadrul unei echipe. Şi ştiu să respect şi ierarhia, şi statutul, şi ceea ce se stabileşte. Nu am orgolii, limita de orgoliu este sub cea a multor politicieni. Ştiu să recunosc când am greşit, ştiu să spun îmi pare rău, îmi cer scuze, să o luăm de la capăt. Am această nemulţime că nu consider că statutul femei în politică este cel adecvat şi comparabil european. Din păcate, nu am fost în totalitate sau suficient crezută. 
Mi-aduc aminte că îmi spuneau colegii din partid că Liviu crede că vii şi îi iei partidul. Nu era adevărat, nu este adevărat, nu mi-am propus niciodată şi nici nu-mi voi propune, fiindcă am auzit şi în această vară acelaşi lucru. Mi se pare foarte greu să conduci cel mai mare şi cel mai important partid politic din România. Am mare credere în colegii mei, cred că pot să o facă mai bine decât mine sau decât alţi colegi, dar au fost şi multe intoxicări. 
La fel cu doamna Viorica Dăncilă. Am avut mai multe discuţii. Doamna Dăncilă m-a chemat la un moment dat şi mi-a spus, Gabi ştii că în acest partid preşedintele partidului candidează la prezidenţiale. Şi eu am fost foarte surprinsă, eram primar general şi am zis da, ştiu. Deci încă o dată, Gabi, îţi repet, în acest partid preşedintele partidului candidează la prezidenţiale şi i-am zis da. Deci nu candidează altcineva decât eu. Deci tu nu candideazi. Şi i-am spus, dar eu nu vreau să candidez. Că mi-a spus cineva că tu vrei să candidezi, nu ştiu cine ţi-a spus, nu ştiu ce intoxicări ai ascultat, eu nu doresc să candidez la alegerile prezidenţiale. Este o onoare imensă, dar te rog, tu sau alt coleg, cineva din partid care se consideră potrivit să candideze, eu nu candidez. 
Eu candidez la primărie sau la parlament, dar nu la prezidenţiale. Nu. Să vă spun de ce. Pentru că nu mai era nici preşedinte de partid şi nici premier şi chiar acum un an, deci oarecum recent, a declarat public că este supărată pe Marcel Ciolacu că a venit în casă şi a păcălit-o la un ceai, că o susţine şi n-a susţinut-o, că este supărată pe Stănescu că niciodată nu a simpatizat-o, n-a susţinut-o şi că este supărată pe mine că eu de fapt am vrut să candidez la preşedinţie. Lucru care nu este adevărat. Nu a fost niciodată adevărat”, a declarat Gabrila Firea, la Prima News.

Afla mai multe despregabriela firea
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt