GABRIEL COVEŞEANU (COVE) SE ALĂTURĂ ECHIPEI PRIMA TV. DIN 13 SEPTEMBRIE VA PREZENTA, ALĂTURI DE DIANA BART, FLASH MONDEN

GABRIEL COVEŞEANU (COVE) SE ALĂTURĂ ECHIPEI PRIMA TV. DIN 13 SEPTEMBRIE VA PREZENTA, ALĂTURI DE DIANA BART, FLASH MONDEN

Prima TV îşi întăreşte echipa de profesionişti în televiziune cu o nouă achiziţie de răsunet. Gabriel Coveşeanu (Cove) este cea mai nouă vedetă de televiziune cooptată în proiectul Prima TV al Grupului Clever. În această toamnă, Prima TV îşi cucereşte telespectatorii cu un program variat, emisiuni pline de originalitate, savoare locală, spirit liber, creativitate şi autenticitate. Din 13 septembrie, de la ora 19.30, Cove si Diana pornesc la vânătoare de mondenităţi. Emisiunea Flash Monden va fi difuzată de Prima TV de luni până vineri, de la 19.30 şi duminica, de la aceeaşi oră. „Sunt bucuros să fiu, la debut de toamnă, parte a unei echipe tinere şi entuziaste. Revin cu drag în locul în care m-a simtit atât de bine.M-am bucurat să revăd prieteni vechi, dar şi să îmi fac prieteni noi. Şi cred că voi face, alături de Diana, o echipa de senzaţie la Flash Monden. Îi aştept pe bunii mei, cum îmi place să le spun prietenilor mei din faţa micului ecran, de luni până vineri şi duminică seară la Flash Monden să povestim despre toate mondenităţile de la noi şi de peste hotare. Vom face să fie, pentru telespectatorii Prima TV, o întâlnire dorită şi memorabilă”, spune Cove.
Pentru Diana Bart sosirea lui Gabriel Coveşeanu în echipa Flash Monden este motiv de bucurie. Vedeta Prima TV promite un format de televiziune interactiv, cu multe noutăţi şi multă voie bună. „ Sunt extrem de bucuroasă, un nou vis mi s-a îndeplinit. Mi-am dorit mult să am un coleg de prezentare cu care să simt din prima chimie, precum a fost cu Cove. Noi am interacţionat în trecut într-o emisiune culinară pe care o prezentam şi am făcut echipă foarte bună. Flash Monden va fi de neratat! Vom avea ştiri mondene, dar într-o nouă prezentare. Frumoşi suntem, carismatici suntem, asa că vom umple cu siguranţă serile telespectatorilor cu multe zâmbete. Sunt convinsă că ne vom completa perfect, deja am avut primele discuţii, am stabilit detalii legate de emisiune şi…am pus ţara la cale”, spune Diana Bart.
Din 13 septembrie, la Prima TV, Diana Bart şi Cove vor prezenta Flash Monden. Îndemnul lor e simplu: “Fii in pas cu lumea asa cum este ea!”” Emisiunea este difuzată de postul TV de luni până vineri, de la 19.30 şi duminică, de la 19.30.

Despre Gabriel Coveseanu
Gabriel Coveşeanu s-a născut pe 04 septembrie 1974 în Bucureşti, România. Este director al Teatrului “Ion Creangă” şi prezentator TV. Actorul Gabriel Coveşeanu a cunoscut celebritatea la începutul anilor 2000, când a fost coprezentator al Andreei Marin, la celebra emisiunea "Surprize, Surprize". Şi-a continuat cariera la Kanal D, unde a prezentat emisiuni precum: “Accepţi sau nu”, “Magic Taxi” , “Faţă lui tată”, „Mireasă 90-60-90" , "Jumătatea mea ştie", "Bingo România". În 2015 se alătură echipei Prima TV, în emisiunea “Mama mea găteşte mai bine”. Din toamna lui 2015 se mută la Pro TV, unde preia frâiele emisiunii “Vorbeşte lumea”. După 6 ani renuntă la postul din Pache Protopopescu şi se întoarce la Prima TV, unde va prezenţa, alături de Diana Bart, Flash Monden.

Despre PRIMA TV
Prima TV face parte din Grupul Media Clever, dezvoltat de Adrian Tomşa. Grupul Clever este unul dintre cei mai importanţi jucători din piaţa românească, în portofoliul complet al acestuia întrând 11 canale de televiziune (Prima TV, LOOKSPORT+, LOOKSPORT, LOOKSPORT 2, LOOKSPORT 3, LOOK 4K, PROFIT NEWS, AGRO TV, CINEMARATON, COMEDY EST, CINE EST) şi 7 site-uri (primaplay.ro, looksport.ro, lookplus.ro, lookmedica.ro, agro-tv.ro, profit.ro, primatv.ro, focusprimatv.ro şi servuscluj.ro )

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt