Furtuna din Grecia prin ochii românilor

Furtuna din Grecia prin ochii românilor
foto: facebook.com/Forecast Weather Greece

Viaţa se poate schimba într-o secundă. Au mers în vacanţă, dar au trăit o experienţă pe care cu greu o vor uita. O furtună le-a schimbat destinul, maşini înghiţite de ape, case pline  de nămol, drumuri stricate. Vieţi curmate într-o clipă. Poveştile tragice  trăite şi văzute prin ochii unor români plecaţi în concediu în Grecia, în materialul următor. Atenţie, urmează detalii şi imagini cu un puternic efect emoţional.
Au mers în Grecia să se distreze, dar s-au trezit în faţa unui dezastru natural.  Fulgere, tunete şi o furtună cum nu au mai trăit. Este povestea emoţionantă trăită de Claudiu. A  mers împreună cu soţia şi prietena lor într-o localitate din sudul Greciei. Bătrânii locului au spus că astfel de furtuni nu au trăit niciodată.
La o săptămână de la dezastru zeci de maşini încă sunt înghiţite de ape. Şi maşina lui Claudiu a fost luată de ape. O cumpărase recent  chiar  în prima zi a furtunii plătise prima rată la ea. Cel mai mult l-a impresionat bunătatea oamenilor. Localnici şi turişti deopotrivă au pus mână de la mână să-i ajute pe cei aflaţi la nevoie.
Oameni disperaţi, cadavre care pluteau, imaginile dezolante ale tragediei au  fost trăite şi de pompierii voluntari. Claudiu şi familia sa se vor întoarce joi în ţară.
 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt