Fraţii Tate, din nou în faţa instanţei. Andrew şi Tristan Tate, flancaţi de gărzi de corp

Fraţii Tate, din nou în faţa instanţei. Andrew şi Tristan Tate, flancaţi de gărzi de corp

Andrew şi Tristan Tate au mers astăzi în faţa magistraţilor de la Tribunalul Bucureşti! O decizie privind prelungirea arestului preventiv a fost însă amânată până vineri. Cei doi fraţi au venit la tribunal însoţiţi de bodyguarzi. Cu paza lângă ei,  au încercat să pară extrem de relaxaţi, în ciuda acuzaţiilor grave care li se aduc: constituire de grup infracţional, trafic de persoane şi viol. Rechizitoriul are 370 de pagini.

Bărbatul care îmbrânceşte jurnaliştii este Bogdan Stancu, fost ofiţer al Direcţiei Generale de Protecţie Internă din cadrul MAI. Acum, şeful securităţii fraţilor Tate. Cei doi au venit la tribunal înconjuraţi de bodyguarzi. Îmbrăcat în costum şi cu un trabuc în mână, Tristan Tate a jucat cartea nepăsării. Şi a încercat parcă să îi ia faţa mai cunoscutului său frate, controversatul influencer Andrew Tate.
Întrebările stupide, aşa cum le cataloghează Andrew Tate, sunt de fapt acuzaţii din dosarul în care este  inculpat. Fraţii Tate au fost trimişi în judecată pentru trafic de persoane, grup infracţional organizat şi viol.  Dosarul se află acum în cameră preliminară, unde un judecător va decide dacă poate fi judecat pe fond sau va fi returnat procurorilor.  Avocaţii au primit rechizitoriul. Magistraţii ar fi trebuit să decidă dacă prelungesc măsura arestului la domiciliu. Dar au amânat răspunsul  până pe 23 iunie. Fraţii Tate îşi doresc o măsură mai blândă. 
Şi la ieşirea din instanţă, agenţii de securitate au fost nedezlipiţi de Andrew şi Tristan Tate. Tristan Tate a rostit şi câteva cuvinte în română, ca apoi să spună că nu cunoaşte limba. 
Procurorii acuză că fraţii Tate au atras în România fete cu promisiunea că vor fi iubitele lor, dar odată ajunse aici le-au exploatat sexual, prin intimidare, violenţă şi supraveghere constantă.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt