Fraţii Tate ameninţă cu închisoarea procurorul care îi anchetează: „Tu ar trebui să fii după gratii”

Fraţii Tate ameninţă cu închisoarea procurorul care îi anchetează: „Tu ar trebui să fii după gratii”

Andrew şi Tristan Tate l-au ameninţat cu închisoarea pe procurorul DIICOT care se ocupă de cazul lor, printr-un mesaj postat pe reţelele de socializare. Această reacţie a venit la scurt timp după ce fraţii Tate au reuşit să recupereze o parte din automobilele de lux confiscate la finalul lunii august.

Cele 16 maşini confiscate nu erau trecute pe numele lor, ceea ce a determinat magistraţii să ridice sechestrul. Conform Digi 24, autoturismele au fost evaluate pe platforme specializate. Pe 2 octombrie, Tristan Tate a anunţat că a reintrat în posesia a şapte maşini, cu o valoare totală ce depăşeşte 4 milioane de euro.

„Am recuperat şapte maşini astăzi. Pentru restul trebuie să aştept actele, care vor fi gata mâine sau poimâine. Este o nebunie, pentru că atunci când au venit la mine acasă, nu au verificat niciun act. Nici măcar nu au discutat cu vreo fată din casă. Doar au întrebat unde sunt banii şi unde sunt maşinile, iar toate lucrurile mele au dispărut în 10 minute. Nu au întrebat unde sunt actele sau cine deţine aceste lucruri. Nu au avut nicio îngrijorare. Pur şi simplu au furat totul de la mine. A trebuit să plătesc pentru toate platformele de aici ca să iau toate maşinile mele înapoi”, a declarat Tristan Tate, conform Gândul.

Mesajul lui Tristan către procuror

Tristan Tate a reacţionat recent printr-un mesaj pe Instagram, unde a postat şi câteva clipuri cu autoturismele de lux. „Voi fi primul procuror care va pune sechestru pe un Bugatti. Ştiu că ai spus asta. Aceasta a fost motivaţia reală pentru care mi-aţi făcut dosar, nu-i aşa? Ei bine, nu aţi reuşit, nu-i aşa? Nu, şi nici nu veţi reuşi vreodată. O să vă înving în dosarul pe care mi l-aţi făcut, tu eşti cel care ar trebui să fie după gratii”, a scris Tristan.

Fraţii Tate se confruntă cu acuzaţii grave, inclusiv constituirea unui grup infracţional organizat, viol şi trafic de minori.

Afla mai multe desprefratiitateînchisoare
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt