Fratele fetiţei omorâte, audiat de oamenii legii

Fratele fetiţei omorâte, audiat de oamenii legii

Noi informaţii în cazul fetei de 12 ani care a fost găsită moartă în lada patului ! Fratele ei vitreg a fost dus la audieri şi spune că şi mama fetei ar trebui trasă la răspundere pentru crimă. Iniţial ea a spus că de vină este concubinul ei. Între timp, anchetatorii aşteaptă ca principalul suspect să fie adus în ţară. Bărbatul le cere autorităţilor din Olanda să nu fie extrădat. Atenţie, urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional! 

Laurenţiu este frate vitreg cu Anamaria din partea tatălui şi spune că era apropiat de sora sa. El este de părere că mama fetei a fost complice la crima despre care s-a aflat acum două săptămâni. Fratele vitreg este doar parte civilă în dosar, iar acum cere despăgubiri de 100 de mii de euro. Anchetatorii încă încearcă să pună cap la cap detaliile din dosar şi spun că e posibil ca încadrarea faptei să se schimbe în omor calificat.

Marcel Şerbuc, concubinul mamei victimei şi principalul suspect în dosar, este încă în custodia poliţiştilor din Olanda. El le-a cerut autorităţilor de acolo să nu fie extrădat în România.
 
 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt