FOTO. Londra îi dedică o expoziţie personală top-modelului Naomi Campbell

FOTO. Londra îi dedică o expoziţie personală top-modelului Naomi Campbell

Londra îi dedică o expoziţie personală top-modelului Naomi Campbell, care a împlinit 40 de ani de carieră în domeniu. Fanii vor putea admira zeci de piese exclusiviste, printre care perechea celebră de pantofi cu platformă de la Vivienne Westwood.

Supermodelul Naomi Campbell, în vârstă de 54 de ani, este în centrul unei expoziţii organizate la muzeul Victoria & Albert din Londra. Întreaga lume poate admira garderoba de mii de euro a vedetei. Fanii vor putea vedea creaţii haute couture - toate aparţinând celor mai mari designeri, cum ar fi Chanel, Dolce & Gabbana sau Valentino.

SONNET STANFILL, curator de modă la V&A: Ei bine, cred că este o întrebare interesantă despre, de ce să facem o expoziţie despre Naomi Campbell şi de ce acum. Şi cred că, în mare parte, are de-a face cu faptul că au existat atât de multe expoziţii despre designeri de modă şi fotografi de modă, dar modelul este adesea lăsat în afara poveştii. Iar remarcabila carieră de 40 de ani a lui Naomi Campbell este, cred, un exemplu care demonstrează multe în acest domeniu.

De asemenea, muzeul din Londra a expus peste 100 de fotografii din arhiva vestimentară personală a modelului.  Naomi Campbell şi-a pus amprenta asupra unei întregi generaţii. A debutat la vârsta de 15 ani, când a facut primii paşi în lumea modei, după ce a fost descoperită întâmplător de un agent, pe străzile Londrei.

Expoziţia ”Naomi in Fashion” se deschide oficial pe 22 iunie şi ţine până pe 6 aprilie 2025.

 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt