VIDEO. Fosta spioană KGB îşi dezvăluie secretele. Aliia Roza seducea bărbaţi de dragul guvernului rus

VIDEO. Fosta spioană KGB îşi dezvăluie secretele. Aliia Roza seducea bărbaţi de dragul guvernului rus

O fostă spioană KGB rupe tăcerea! Aliia Roza, femeia care seducea bărbaţi de dragul guvernului rus, face noi dezvăluiri într-un podcast, semnat chiar de ea. De mică a fost băgată într-un program special top secret, după care s-a îndrăgostit şi a fugit în America. Iar acum predă în online arta seducţiei învăţată la Kremlin. 
Aliia Roza, fostă spioană KGB:  "Bună, mă numesc Aliia Roza şi am fost spion rus pentru Putin. Şi m-am îndrăgostit de un bărbat pe care trebuia să-l seduc.Aveam 18 ani când am intrat în armată. Am învăţat la Academia Militară unde am învăţat cum să trag cu diferite tipuri de arme. Am învăţat să fac arte marţiale. Am învăţat să seduc orice tip de oameni."
 
Aşa a început povestea Aliei Roza, primul fost spion rus care vorbeşte după 20 de ani despre misiunile ei. Deşi voia să se facă designer, n-a avut de ales. Tatăl ei, care era ofiţer de rang înalt, i-a decis destinul şi a trimis-o la aceeaşi şcoală de elită unde învăţa Vladimir Putin. Zece ani mai târziu, Alia a fost aleasă să participe la un program ultra secret înfiinţat de KGB. Acolo a sudiat seducţia şi cum facă bărbaţii să devină obsedaţi de ea.  
 
Alia are acum 38 de ani şi povesteşte că a fugit din Rusia în America după ce s-a îndrăgostit de un bărbat pe care îl spiona. Era capul unei grupări criminale. 
 
Aliia Roza, fostă spioană KGB:  "Când mi-am întâlnit ţinta, mi-am dat seama că el este bărbatul visurilor mele. Dar era în altă tabără. Aşa că m-am simţit ca şi cum aş fi eu Julieta şi el Romeo"
 
După ce a învăţat arta seducţiei la Kremlin, acum, Aliia le împărtăşeşte femeilor din întreaga lume, tehnicile sale, în faţa cărora niciun bărbat nu poate rezista. În primul rând iubeşte-te pe tine, iar în al doilea rând fii carismatică. Bărbaţilor nu le pasă atât de mult de aspect, spune ea. 
 
Fosta spioană KGB a devenit model şi influencer pe reţelele sociale, iar de-a lungul carierei a locuit la Los Angeles, Monaco, Milano şi Paris. Mai mult, a fost căsătorită de 5 ori. Are un fiu în vâstă de 16 ani cu care locuieşte în Los Angeles şi este singură. 

 

Afla mai multe desprealiia rozaspionkgbrusiaputin
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt