FOCUS PE VACANŢĂ Staţiunea Olimp, noua fiţă de pe litoralul românesc

FOCUS PE VACANŢĂ Staţiunea Olimp, noua fiţă de pe litoralul românesc

Turiştii din Mamaia încep să migreze către sudul litoralului. Iar staţiunea Olimp pare să devină noua fiţă de la malul mării. În ultimii ani s-au făcut investiţii de milioane de euro în hoteluri şi complexuri de lux, iar turiştii sunt impresionaţi de ceea ce descoperă în Olimp. 

Dacă în urmă cu 10 ani staţiunea Olimp era ocolită de către cei care căutau distracţie şi lux, ei bine acum devine opţiunea principală. Tot mai mulţi turişti aleg să lase Mamaia pentru Olimp şi asta datorită modului în care staţiunea s-a dezvoltat în ultimii 3-4 ani.

Olimp l-a convins chiar şi pe influencerul Vlad Munteanu să migreze către sudul litoralului. Totul se datorează investiţiilor făcute în staţiune în ultimii ani. Au fost construite complexuri de lux, care oferă servicii premium clienţilor. Diversitatea este iarăşi un punct forte al staţiunii. Acest complex oferă confortul unui apartament de lux la malul mării, dar cu acces la piscină privată şi plajă privată. De altfel, Olimp se laudă acum şi cu hoteluri de lux care oferă servicii all inclusive.

Cine ajunge în Olimp are şi unde să se distreze. Pe plajă au fost deschise beach baruri care te fac să te simţi ca în Grecia. Staţiunea este în continuă dezvoltare, iar turiştii sunt tot mai curioşi să o descopere. Iar lupta aceasta este câştigată de o serie întreagă de atu-uri. Le ştie colega noatră, Alexandra Popescu. 
 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt