FOCUS PE VACANŢĂ Glampingul, o altfel de experienţă

FOCUS PE VACANŢĂ Glampingul, o altfel de experienţă
foto: Facebook/ NirVama-Tent-Glamping

Daca vreti o experienţă cu cortul la malul marii, dar lipsa confortului va face să ezitaţi, atunci puteţi alege glampingul. Sau corturile de lux. Astfel de locaţii vă oferă condiţii de hotel, numai că în mijlocul naturii, iar experienţa este unică. De altfel, acest concept a devenit tot mai cunoscut in ultimii ani la noi in ţară.

Un cort modern, care vă ofera toate condiţiile. Ce poate fi mai frumos pentru cei care vor să doarmă sub cerul înstelat, dar îşi doresc şi confort în acelaţi timp. Glampingul la malul mării este un loc de poveste pentru iubitorii de linişte şi natură. Pentru Fildis, de exemplu, este prima experienţă de acest fel. Această experienţă nu o va uita prea curând şi spune că nu se va mai întoarce la cortul clasic. 
Glampingul le oferă turiştilor toate condiţiile. Unde mai pui că şi plaja salbatică este la o aruncatură de bat. Ideea s-a născut, desigur, după experienţe nenumărate cu cortul în drumeţii şi la malul mării. Glampingul a devenit tot mai cunoscut în ultimii ani. Aceasta locaţie, de exemplu, este ocupată în proporţie de 85% în fiecare weekend.
Costul unei astfel de experienţe porneşte de la 330 lei pe noapte şi poate ajunge şi la 450 de lei în weekend, în plin sezon. 
O vacanţă reuşită la mare nu înseamnă numai să stai în hoteluri cu multe stele, ci alte moduri inedite de cazare. Colega noatră, Alexandra Popescu, a studiat diferite oferte şi ne spune cum şi unde putem petrece...altfel la mare.
 
 
 

  

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt