FOCUS PE VACANŢĂ Apartamentele de lux de pe litoral, la mare căutare

FOCUS PE VACANŢĂ  Apartamentele de lux de pe litoral, la mare căutare

Nu doar cluburile şi hotelurile de fiţe sunt o atracţie în staţiunea Mamaia. Apartamentele de lux sunt şi ele la mare căutare. În nordul staţiunii, cine işi permite poate alege o locuinţă cu vedere la mare şi ieşire direct pe plajă. Penthouse-urile ajung şi la 1 milion şi jumătate de euro, iar cererea nu este deloc mică. 

La etajul 10, cu o terasa generoasa si vedere catre mare, acest apartament taie rasuflarea oricui. Atat prin ceea ce ofera, cat si prin cat costa. Un milion si jumatate de euro trebuie sa plateasca cel care vrea sa locuiasca intr-un astfel de apartament care nu poate fi decat unul complet smart.

Atentia la detalii este una deosebita, iar cel care il cumpara are libertatea sa isi mobileze locuinta fix dupa bunul plac. Desi pretul este mare, exista deja interes. Zona de Nord a statiunii Mamaia este in continua dezvoltare. Sunt constructii noi la fiecare pas, iar cererea continua sa existe.

Lucian si-a cumparat un apartament in aceasta zona in 2020 si considera ca a facut cea mai buna investitie. Pretul unui apartament in zona porneste de la 95.000 de euro.

Dacă zilele trecute vă povesteam despre modalităţi inedite şi mai rustice de cazare la mare, acum mergem la polul opus şi vă spunem că nu sunt puţini cei care îşi permit luxul unei locuinţe din care poţi păşi direct pe nisip şi admira răsăritul! Alexandra Popescu a studiat ofertele şi ne spune cum arată aceste case de vis.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt