Florin Roman răspunde atacurilor PSD. ”Parcă l-am auzit revenind pe Liviu Dragnea. Numai el, singur, îi salva pe toţi românii”

Florin Roman răspunde atacurilor PSD. ”Parcă l-am auzit revenind pe Liviu Dragnea.  Numai el, singur, îi salva pe toţi românii”

Deputatul PNL, Florin Roman, iese la atac şi compară actuala conducere a partenerilor de guvernare de la PSD cu ceea ce se întâmpla pe vremea lui Liviu Dragnea. 
”Niciodată metode de tipul "greaua moşenire", sau "noi salvăm naţiunea" nu au fost folosite de lideri autentici în faţa provocărilor reale. Parcă l-am auzit revenind pe Liviu Dragnea. Numai el, singur, îi salva pe toţi românii. Mai lipseşte tabla şi markerul pe care să ne deseneze pesediştii zilnic bunăstarea şi marile rezolvări.
Eu sper să revină la o altă atitudine decât asta agresivă, cu jigniri, sau lamentări şi să-şi amintească de buna guvernare. 
Înţeleg că îi deranjează foarte tare că liberalii nu sunt huiduiţi pe stradă şi că lumea apreciază ce au construit primarii noştrii, preşedinţii nostri de CJ-uri, miniştrii, parlamentarii şi europarlamentarii noştri. Îi deranjează foarte tare că nu ţine retorica autovictimizării în vreme de proteste, sau a pasării de răspundere. Nu mai ţine guvernarea cu fake-news-ul la purtător şi cu demonizarea ministrului de Finanţe sau a foştilor premieri. Trebuie să mai ai şi soluţii şi viziune.
Îi aşteptăm să le treacă aceste toane şi să vorbim despre soluţii pentru români.
Altfel, cei care rămân în retorica grelei moşteniri, ca domnul Vasile Dâncu,  demonstrează doar că Noul PSD e Vechiul PSD.
Bine, domnul Dâncu, numai nou pesedist nu poate fi numit”, a declarat Florin Roman.
Vasile Dîncu, a declarat vineri, la conferinţa de alegeri a organizaţiei PSD Maramureş, că ceea ce trebuie să facă acum Marcel Ciolacu este să refacă ce au stricat ”vreo patru premieri înaintea lui”, făcând referire la cei patru premieri liberali dinaintea lui Ciolacu: Ciuca, Predoiu, Cîţu şi Orban. 
Dîncu a mai declarat ”că atunci când a venit PSD la putere, a construit modele de dezvoltare, iar când a plecat, toate s-au pierdut.”
 

Afla mai multe despredincudragneaflorin romanatacpnl
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt