Florin Călinescu Show, LIVE pe PRIMA TV, în fiecare marţi, miercuri şi joi de la orele 20:00! Concursuri, premii de milioane şi invitaţi de excepţie!

Florin Călinescu Show, LIVE pe PRIMA TV,  în fiecare marţi, miercuri şi joi de la orele 20:00! Concursuri, premii de milioane şi invitaţi de excepţie!

Din 19 octombrie, în fiecare marţi, miercuri şi joi, de la ora 20.00, umorul şi entertainment-ul de calitate se întâlnesc la Prima TV. Florin Călinescu Show este un pamflet iar comedia şi satira vor fi ca la ele acasă în noua emisiune. Nu vor lipsi nici invitaţii pentru că, rând pe rând, în platou vor veni oameni din mai multe domenii: politic, sportiv, monden, social sau artistic. Vor fi şi momente de muzică live, cele ale orchestrei condusă de celebrul compozitor Virgil Popescu, dar şi invitaţi cu talente deosebite care vor avea momentele lor artistice : magicieni, cântăreţi, dansatori, acrobaţi sau stand-up-eri.

Din 19 octombrie, marţi, miercuri şi joi, la Prima TV, de la ora 20.00, Florin Călinescu revine în televiziune cu un show care va binedispune, va informa dar va aduce şi o serie de păreri şi opinii care vor face ca telespectatorul să aibă o altă perspectivă a actualităţii. Mai mult, Florin Călinescu va intra în direct cu telespectatorii într-un concurs care va pune la bătaie premii atât în bani cât şi în obiecte. Valoarea premiului în bani pe care fiecare participant îl poate câştiga într-o ediţie a emisiunii este de 10.000 de euro. Pe lângă acest concurs, se va desfăşura şi o competiţie destinată talentelor deosebite prezentate în emisiune şi pe care telespectatorii sunt îndemnaţi să le voteze printr-un sms, pentru a putea desemna un câştigător.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt