Finala Ligii Campionilor: Poliţia londoneză a arestat 53 de persoane

Finala Ligii Campionilor: Poliţia londoneză a arestat 53 de persoane

Poliţia londoneză a anunţat, sâmbătă seară, că a efectuat 53 de arestări pe Wembley, unde Real Madrid a câştigat al 15-lea trofeu al Ligii Campionilor în faţa Borussiei Dortmund (2-0), dintre care cinci pentru intrare pe teren.

Celelalte persoane au fost arestate pentru că au încercat să pătrundă în perimetrul securizat, potrivit poliţiei, care a precizat că marile evenimente sportive dau adesea naştere la astfel de tentative din partea spectatorilor fără bilet.

Organizatorii britanici au desfăşurat un număr mare de forţe de ordine, pentru a evita incidentele care au avut loc pe Wembley în 2021, la finala Euro Anglia-Italia, şi în 2022, la Saint-Denis, când Real s-a impus în faţa echipei Liverpool.

Formaţia Real Madrid a învins, sâmbătă seară, pe stadionul Wembley din Londra, cu scorul de 2-0, echipa Borussia Dortmund, în finala Ligii Campionilor, şi a câştigat pentru a 15-a oară principalul trofeu continental intercluburi.

Madrilenii au câştigat al 15-lea trofeu al campionilor europeni, record absolut, iar Toni Kroos se desparte de activitatea competiţională cu un titlu de campion al Spaniei şi o Ligă a Campionilor. Carlo Ancelotti a ajuns la al cincilea trofeu Liga Campionilor cucerit în cariera de antrenor, trei dintre acestea fiind obţinute la cârma Realului.

 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt