Fetiţă salvată de la înec în ultima clipă

Fetiţă salvată de la înec în ultima clipă

O fetiţă de opt ani a fost aproape de moarte în timp ce se afla la Aqua Park-ul din Galaţi. Copila a intrat singură într-un bazin pentru adulţi şi s-a dus la fund. A fost salvată în ultima clipă de un bărbat aflat la plajă şi apoi resuscitată de un medic. Transportată de urgenţă la spital, fetiţa este acum în afara oricărui pericol. Atenţie, urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional! 

Fetiţa de opt ani s-a dus la Aquapark cu bunica ei. La un moment dat, a intrat într-unul dintre bazine, care era destul de adânc pentru ea. Apa îi venea unui adult până la gât. Copila s-a dus rapid la fund. Norocul ei a fost că un bărbat de pe mal a văzut întreaga scenă.

Salvatorul spune că în momentul în care a scos fata din apă, aceasta nu mai respiră. După ce i s-a acordat primul ajutor, fetiţa a fost dusă de urgenţă la spital. Fetiţa nu ar fi trebuit lăsată singură în bazin, spun cei care au văzut totul. 
În acelaşi timp, în altă zona a aquaparkului, destinatp special copiilor, unde sunt şi piscine si topogane, un băiat a căzut şi şi-a rupt mâna.  Reprezentantii aquapark spun că au destui salvamari pentru intervenţii, dar roagă părinţii să aibă mai multă grijă de copii. Cei doi copii sunt acum în stare stabilă, la spital.  
 

 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt