Fetiţă de patru ani sechestrată de tată în beci

Fetiţă de patru ani sechestrată de tată în beci

Nu puţine sunt cazurile în care copiii devin arme de luptă între părinţi, atunci când aceştia decid să se despartă! O astfel de dramă, în care copilul este victimă, a avut loc în Neamţ. O fetiţă de numai 4 ani a fost sechestrată de propriul tată, în beci. Bărbatul ar fi recurs la un astfel de gest pentru ca fetiţa să nu mai fie luată, în vizită, de fosta soţie. Vecinii povestesc că nu de puţine ori ar fi ameninţat-o pe femeie cu cuţitul. Copila a fost salvată, în cele din urmă, de echipele de mascaţi, care au intervenit la timp. Vă avertizăm că urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional!

Faptele au avut loc în comuna Săvineşti din judeţul Neamţ. Bărbatul, de 64 de ani, o ţinea pe fetiţă sechestrată în casa unui vecin, la care venea periodic. Copila era ţinută în beci. Cea care a dat alarma la 112 a fost mama copilei. Femeia le-a povestit oamenilor legii că fostul soţ refuză să o lase să stea cu fetiţa, în ciuda programului de vizită stabilit de judecători.

La faţa locului au ajuns de urgenţă autorităţile. Mascaţii au intrat cu forţa în casă şi au eliberat-o pe copilă. Vecinii povestesc că bărbatul era extrem de agresiv cu fosta lui soţie şi nu de puţine ori ar fi ameninţat-o cu moartea.

Poliţia a deschis o anchetă în acest caz. Bărbatul este, în continuare, liber. Fetiţa a rămas, însă, în grija mamei.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt