Femeie din Timişoara ucisă în propria casă de un hoţ

Femeie din Timişoara ucisă în propria casă de un hoţ
foto: opiniatimisoarei.ro

Crima oribilă la Timişoara! O femeie a fost ucisă în propria locuinţă de un bărbat care a încercat să o jefuiască. Atacatorul a fost găsit de poliţişti în apartamentul victimei. Era atât de beat încât a fost găsit în comă alcoolică. A fost reţinut pentru 24 de ore pentru omor. Vă avertizăm că urmează detalii care vă pot afecta emoţional!
Victima, o femeie în vârstă de 77 de ani locuia singură într-un apartament situat la etajul trei. Individul a intrat peste ea şi a lovit-o. Bătrâna a reuşit să întredeschidă uşa apartamentului dinspre casa scării şi a strigat după ajutor. Mai mulţi vecini au ieşit imediat şi când au văzut-o pe femeie au sunat la 112.
Primul ehipaj de politie a ajuns in cateva minute la locul atacului şi a gasit-o pe batrana pe casa scarii inconjurata de vecini, iar in apartament, pe un scaun, pe barbatul care o lovise. Medicii de pe Ambulanta au preluat victima si au inceput manevrele de resuscitare. Prea tarziu insa. Femeia deja murise.
Atacatorul era baut bine, i s-a facut rau şi a lesinat în bucataria locuintei femeii. A ajuns si el la spital pentru consult, iar dupa cateva ore a fost dus la audieri.
Suspectul are 47 de ani, este din judetul Alba si este recidivist. Potrivit anchetatorilor a mai fost arestat pentru infracţiuni pe care le-a făcut în Romania si Germania. El e fost dus acum in arestul politiei iar pe numele lui a fost emisă o ordonanta de retinere. Poliţiştii încearcă sa afle cum a reusit individul sa intre in locuinta femeii. Vecinii acesteia au spus că ea nu deschidea niciodata usa apartamentului.
 
Atacatorul urmează sa fie dus în fata judecătorilor cu propunerea de arestare preventivă pentru omor.

 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt