FCSB l-a transferat pe Andrea Compagno, în China, pe o sumă de zece ori mai mică decât cea cu care l-a achiziţionat

FCSB l-a transferat pe Andrea Compagno, în China, pe o sumă de zece ori mai mică decât cea cu care l-a achiziţionat

Telenovela în care a fost implicat Andrea Compagno a luat sfârşit. Gigi Becali a acceptat, într-un final, oferta venită de la Tianjin Jinmen Tiger.

Suma de transfer a italianului este de 150.000 de euro, conform Fanatik, o adevărată lovitură pentru Gigi Becali, care i-a plătit lui Adrian Mititelu nu mai puţin de 1,5 milioane de euro pentru serviciile atacantului.

Totuşi, mutarea era să pice, iar Becali era gata să îi distrugă cariera lui Compagno.

Compagno a vrut din start să plece în China, iar Becali a trimis o contraofertă de 200.000 de euro, după ce chinezii voiau să plătească doar 100.000 de euro pentru atacant. Atunci, italianul s-a supărat şi a spus că va rămâne la FCSB.

Scos din sărite de atitudinea atacantului, patronul bucureştenilor a vrut să ia o decizie care pare desprinsă dintr-un film de comedie: să îi prelungească lui Compagno contracul pe încă 3 ani! 

”Au dat chinezii 100.000, iar noi avem din Turcia o ofertă de 450.000, şi el vrea să plece în China. Nu, domnule, că nu vrea (n.r. să plece în Turcia). Am trimis noi o contraofertă în China de 200.000. A zis: ”Bine, domnule, dacă e aşa, nu mai plec”. Impresarul l-a şmecherit şi a spus: ”Trimiteţi o ofertă de 200.000 că o să accepte. ”Lasă că luăm noi salariul şi Becali e prostul”. Bine, atunci de mâine haide la antrenamente, că nu îi dau drumul pe 100.000.

Ei nu ştiu un lucru. Dacă îmi pun ambiţia, atunci pun al doilea contract. Pun al doilea contract şi stai pe bară acolo să vezi cum este. Asta i-am zis lui Meme Stoica Îl am pe Compagno jucătorul meu căruia îi dau salariul, dar eu nu am atacant la echipă, nu am jucători.

Băi, mâine să vină la antrenamente şi să-l vedem la joc. De ce să nu-l vedem? Nu e niciun conflict. Ei vor să fie mai deştepţi ca să fiu eu fraier şi eu nu vreau să fiu. Dacă vor să facă lucrurile astea, dar ei aşa au făcut socotelile. Impresarul a zis să-l dăm liber, că să nu-l pierdem în vară liber. Păi nu e până în vară, că mai rămâne trei ani! Stai aşa că activez al doilea contract”, a spus Gigi Becali, la Orange Sport.

Afla mai multe desprefcsbandrea compagno
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt